Speel gratis de blackjack trainer

Welke Blackjack spellen kennen we?

Blackjack is een van de meest populaire kaartspellen in de casino’s, maar dankzij de hedendaagse technologie kunnen we ook genieten van een potje blackjack via internet. Het grote voordeel van blackjack spelen via internet is natuurlijk het feit dat je er niet meer de deur voor uit hoeft. Je kunt het gemakkelijk via internet spelen. Vaak nog gratis ook. Doordat blackjack via internet te spelen is zijn er ook een hoop varianten uitgebracht van het populaire kaartspel. Op deze manier is blackjack uitgegroeid tot een enorm populair spel dat steeds vaker wordt gespeeld in de meest uiteenlopende varianten. Zo zijn er nieuwe mogelijkheden qua inzetten, maar ook nieuwe manieren van kaarten delen. Waardoor de gang van het spel veranderd en de kansen veranderen waardoor blackjack nog spannender wordt!

Een aantal varianten op het blackjack kaartspel :

1. Double Exposure Blackjack

Bij Double Exposure Blackjack is de dealer de eerste die twee kaarten zichtbaar gedeeld krijgt. Hierdoor weet je van te voren hoeveel punten je moet halen om de dealer te verslaan. Het grote nadeel van Double Exposure Blackjack is dat je wat minder uitbetaald krijgt als je een ronde wint. Dit heeft als reden dat de dealer van Double Exposure Blackjack minder kans heeft om te winnen dan bij de traditionele versie van online blackjack spellen.

2. Amerikaans blackjack

Iedereen die blackjack speelt, speelt over het algemeen de Amerikaanse variant van het kaartspel. Bij Amerikaans blackjack wordt elke speler twee kaarten gedeeld, zo ook de dealer van Amerikaans blackjack. De laatste kaart van de dealer blijft daarbij nog even onbekend (omgedraaid). Deze kaart blijft dan omgedraaid totdat elke speler aan de tafel besloten heeft dat hij of zij genoeg punten heeft voor deze ronde.

3. Europees blackjack

Naast de Amerikaanse versie van blackjack, kennen we ook de Europese versie. De dealer krijgt bij deze versie van het kaartspel slechts 1 kaart. Nadat iedereen zijn hand gespeeld heeft pakt de dealer pas zijn tweede kaart.

Naast deze drie voorbeelden zijn er natuurlijk nog meer varianten, maar bovenstaande varianten van blackjack zijn de meest gespeelde versies op het internet. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je zelf geen voorkeur hebt, zorg er in elk geval voor dat je gokt met verantwoording en in elk geval veel plezier maakt met online blackjack!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *